4/12/09

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ(?) - ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!!!

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ(?) - ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!!!


Εγκριση Focetria με συνοπτικές διαδικασίες

Εκτός από την περιγραφή των χαρακτηριστικών για το εμβόλιο νέας γρίπης Pandemrix της GlaxoSmithKline και για το εμβόλιο νέας γρίπης Focetria της Νovartis, ο ΕΜΕΑ κοινοποίησε και τις ειδικές υποχρεώσεις που βαρύνουν τις φαρμακευτικές εταιρείες για τον έλεγχο της ασφάλειας των εμβολίων στο χρονικό διάστημα αμέσως μετά την αποστολή της πρώτης παρτίδας του εμβολίου. Κι αυτό γιατί όπως διευκρινίζει ο ΕΜΕΑ, η έγκριση δόθηκε πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες για την ασφάλεια των εμβολίων. Ειδικά μάλιστα για το Focetria της Νovartis, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων τονίζει:

«Το Focetria έχει εγκριθεί με τη διαδικασία των «Εξαιρετικών Περιστάσεων». Αυτό σημαίνει ότι για επιστημονικούς λόγους δεν έχει καταστεί δυνατόν να ληφθεί πλήρης πληροφόρηση για το φαρμακευτικό προϊόν. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) θα αξιολογεί ετησίως κάθε νέο πληροφοριακό στοιχείο που θα είναι διαθέσιμο και η παρούσα Περίληψη των Χαρακτηριστικών του Προϊόντος θα ενημερώνεται αναλόγως».

ΠΗΓΗ: http://www.healthview.gr/

Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε στο παραπάνω ντοκουμέντο του τρισάθλιου ΕΟΦ:

1.-- Ο ΕΟΦ δίνει οδηγίες προς "Επαγγελματίες Υγείας", με ανυπόγραφο έγγραφο, που δεν έχει πρωτοκολληθεί και δεν έχει υπεύθυνο πληροφοριών.

2.-- Ο ΕΟΦ γνωρίζει τις πραγματικές παρενέργειες των εμβολίων και απλά ζητά από τους "Επαγγελματίες Υγείας" να τις καταγράφουν και να ενημερώνουν τις εταιρείες παραγωγής του εμβολίου, οι οποίες και διαχειρίζονται απόλυτα εν κρυπτώ όλη τη διαδικασία, με πειραματόζωα τεράστιους πληθυσμούς (εκατομμύρια) σε όλον τον κόσμο. Διαβάστε τις παρενέργειες, για να καταλάβετε, ότι δεν μιλούν για ένα πριξηματάκι στη περιοχή του εμβολίου, ούτε για χαμηλό πυρετό. Διαβάστε τη σελίδα 2.

3.-- Ο ΕΟΦ πελαγοδρομεί και ....εφιστά τη προσοχή των "Επαγγελματιών Υγείας", ώστε να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του, διότι "ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ", θα προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία και χαρακτηριστικά ασφάλειας των εμβολίων, τα οποία θα ......μεταβάλλονται συνεχώς.

4.-- Ο ΕΟΦ ζητά ενημερώσεις, για λογαριασμό του και για λογαριασμό των ...κατασκευαστριών, από τους ...."Επαγγελματίες Υγείας" (=γιατρούς), γιατί απλούστατα, όλοι τους έχουν άγριαο μεσάνυχτα, ως προς το τι μπορεί να προκύψει από τα αμφιλεγόμενα εμβόλια της γρίπης των γουρουνιών.

Τον ρόλο του Αβραμόπουλου τον μάθαμε απ' έξω κι ανακατωτά.

Τώρα εκπαιδευόμαστε στον κατασκότεινο ρόλο και κόσμο της Ξενογιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ.

Απο το: avragioz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: