8/11/09

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ:ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Αποκλειστική συνέντευξη στο Xanthi channel του Προέδρου της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΙΛΧΑΝ-ΝΤΟΡΑΣ

Αισθάνθηκα ντροπή σαν Έλληνας, πληροφορούμενος τις δηλώσεις του κυρίου Ιλχάν… Να καυχιέται ο κύριος αυτός ότι είναι «Τούρκος» και ότι η πρώην Υπουργός των Εξωτερικών τους έκανε όλα τα χατίρια! (κλικ εδώ κι εδώ αλλά κι εδώ κι εδώ )

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΝΤΟΡΑ!

«Χάνει» έδαφος η Ντόρα, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά: ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Γιάννης Αγκόρτζας, Στάμος Τριμίτζιος, Γιώργος Καρασακαλίδης, Ζήσης Κατσαρίκας, Σάκης Κριτσίνης, Σούλα Ιακωβίδου, Χρυσούλα Δημούδη κ.ά

Στην Ξάνθη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (κλικ εδώ). Μόνο που αυτή τη φορά αντικείμενο της εδώ επίσκεψής του δεν ήταν οι Έλληνες Πομάκοι, αλλά η στήριξη του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Μηχανικής είχε συνάντηση στο ξενοδοχείο Ζ-Palace με τον Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη καθώς επίσης και με τον γιατρό Γιάννη Αγκόρτζα και αντάλλαξε μαζί τους πολιτικές απόψεις, ενώ σε αποκλειστική συνέντευξή του το Xanthi channel και στον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στις πολιτικές του θέσεις, τονίζοντας με έμφαση ότι, «Μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να δώσει Ελπίδα στους Νεοδημοκράτες και στην Ελλάδα!», εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρώην μειονοτικό βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ. κ. Ιλχάν για τις δηλώσεις του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σύμφωνα με τις οποίες, «Οι Τούρκοι της Δυτ. Θράκης στηρίζουν Ντόρα γιατί ότι τους ζήτησαν ως Υπουργός Εξωτερικών το έκανε…»!

Ο Πρόεδρος της Μηχανικής είπε χαρακτηριστικά «Αισθάνθηκα ντροπή σαν Έλληνας, πληροφορούμενος τις δηλώσεις του κυρίου Ιλχάν… Να καυχιέται ο κύριος αυτός ότι είναι «Τούρκος» και η πρώην Υπουργός των Εξωτερικών τους έκανε όλα τα χατίρια! Δηλαδή έκανε όλα τα χατίρια στο Τουρκικό Προξενείο;».

Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. και στον Κώστα Καραμανλή με τον οποίο παλιότερα είχε στενή φιλική σχέση, ο Πρόεδρος της Μηχανικής είπε ότι, «Ενώ ο πρώην Πρωθυπουργός μιλούσε για «σεμνότητα και ταπεινότητα», δυστυχώς οι Υπουργοί και τα στελέχη του, φέρονταν με αλαζονεία και έπαρση στο κόσμο. Επί 5.5 χρόνια είχαν απομακρυνθεί από την κοινωνία και ο Ελληνικός λαός τους τιμώρησε. Ο κ. Καραμανλής μιλούσε για «νταβατζήδες» και αυτοί αλώνιζαν επί κυβέρνησής του.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στη πραγματικότητα, τίποτα καλό και ουσιαστικό δεν έκανε για την περιοχή, ανέχτηκε τις προκλήσεις του Τουρκικού Προξενείου, δεν είδε τα προβλήματα των Ελλήνων Πομάκων, των Ελλήνων ΡΟΜ, αλλά και τα...
Συνεχεια εδω: http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: