20/9/09

Σίγουρα λεφτά


rantan

Αναρωτιούνται όλοι που θα βρει ο Τζέφρυ τα λεφτά για όλα αυτά που υποσχέθηκε.

Μα βρε κουτά… αφού σας το έχει πει επανειλημμένα ο ηγέτης της μεγάλης σοσιαληστικής παράταξης, ντιπ βόιδια είστε;

Κάτι γωνιακά οικοπεδάκια στη Θράκη θα πουλήσει στους γείτονες που πολύ τα ορέγονται, κάτι νησάκια διακοπών στο Α.Αιγαίο θα νοικιάσει για 100 χρόνια (πακέτο με τους ιθαγενείς σερβιτόρους), μπόλικο αρμυρό νερό κι αέρα κοπανιστό του Αιγαίου θα “δανείσει” (μαζί με τα ψάρια του και τα πουλιά του) … Τέτοια τιποτένια πραγματάκια, χάντρες και καθρεφτάκια σαν να λέμε.

Στους άλλους γείτονες, τους φτωχούληδες, που είναι στεναχωρημένοι επειδή κανείς δεν τους παίζει, ε να μην τους χαρίσει μια Μακεδονική Περικεφαλαία, νά ‘χουν να παίζουν κι αυτοί οι κατατρεγμένοι; (ααα, όλα κι όλα, ο ηγέτης τα “παιχνίδια” του τα μοιράζεται με τα γειτονόπουλα, δεν είναι μοναχοφάης.) Βρε, να μην τους δώσει και κανένα χωραφάκι στη Φλώρινα να βάζουν μπρόκολα και πατάτες, που ψωμολυσσάνε τα καημένα;.

Στους παραδίπλα γείτονες, που τους είχανε διώξει παλιά απ’ τον παιδότοπο επειδή έκαναν αταξίες κι έκτοτε πολύ βαρέως το φέρουν, εμ να μην τους εκχωρήσει κανένα παραθαλάσσιο φιλετάκι στη Θεσπρωτία να κανουν τα μπάνια τους σαν άνθρωποι; Αυτούς παραπονεμένους να τους αφήσει; Δεν είναι σωστό.

Μα τα επιχειρηματικά του σχέδια δεν σταματούν εδώ. Α, όχι. Έχει πλατιά οράματα ο ηγέτης, Διεθνιστικά, που αγκαλιάζουν όλους τους λαούς και όλους τους ανθρώπους.

Θα ιδρύσει πρότυπο ξενώνα 5* για όλους της γης τους κολασμένους, με σπα, τζακούζι, σάουνες κλπ κλπ και στους “φιλοξενούμενους” θα δώσει εκλογικά δικαιώματα να διασκεδάζουν κάθε τρεις και λίγο με σημαιάκια και ντουντούκες, κι όχι να πρέπει να περιμένουν πότε θα δεήσει κανένας “μπάτσος” να σκίσει κανένα παλιόχαρτο, για να βγουν στον δρόμο να ξεσκάσουν κι αυτοί λιγάκι.

Αμα δουν όλη αυτή την ανιδιοτελή Διεθνιστική Σοσιαλιστική προσφορά οι Παιδονόμοι του Παγκόσμιου Χωριού, εμ δεν θ’ ανοίξουν τα βαριά σεντούκια τους (σοσιαληστρικώ τω τρόπω) να μας πασάρουν κανένα Μέγα-Δάνειο, νά ‘χουμε να πληρώνουμε ως το 3.010; *

Αμ, πως;
Ξέρει από μπίζνες ο ηγέτης!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!

~~~~~

*(και μετά, οι κολλητοί του ηγέτη θα ροκανίσουν το Μέγα-Δάνειο ως είθισται εις το....
Συνεχεια στο πολυ καλο: http://2mnka.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: