12/8/08

Ο άνθρωπος που έμαθε πολλά


Ένα Βρετανός χάκερ που διείσδυσε στα διαδικτυακά αρχεία της NASA και του Πενταγώνου καταγγέλλει…συνωμοσία σιωπής για στενές επαφές με εξωγήινουςΓκάρι ΜακΚίνον: ο άνθρωπος που ξέρει πολλά για τα απόρρητα μυστικά της NASA και του αμερικανικού στρατού; Ή απλώς ένας άνθρωπος με πολύ ζωηρή φαντασία;Του Στέφανου ΦωτίουΣε ηλικία 42 ετών σήμερα ο ΜακΚίνον είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να εισβάλει στα ιντερνετικά αρχεία της NASA και του στρατού στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα απλό 56Κ μόντεμ (dial up σύνδεση). Αν και κομμωτής αρχικά στο επάγγελμα, γρήγορα κατάφερε να εντρυφήσει στην τέχνη του χάκινγκ και να μάθει να χειρίζεται άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Η πολύ περίεργη ιστορία του αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισβάλλει σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια καταφέρνει να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών. Τα όσα αποκαλύπτει δημοσίως στη συνέχεια ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού. Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.
Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικού ......

1 σχόλιο:

kyrkos είπε...

Ο άνθρωπος που έμαθε πολλά


Ένα Βρετανός χάκερ που διείσδυσε στα διαδικτυακά αρχεία της NASA και του Πενταγώνου καταγγέλλει…συνωμοσία σιωπής για στενές επαφές με εξωγήινους

Γκάρι ΜακΚίνον: ο άνθρωπος που ξέρει πολλά για τα απόρρητα μυστικά της NASA και του αμερικανικού στρατού; Ή απλώς ένας άνθρωπος με πολύ ζωηρή φαντασία;

Του Στέφανου Φωτίου

Σε ηλικία 42 ετών σήμερα ο ΜακΚίνον είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να εισβάλει στα ιντερνετικά αρχεία της NASA και του στρατού στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα απλό 56Κ μόντεμ (dial up σύνδεση). Αν και κομμωτής αρχικά στο επάγγελμα, γρήγορα κατάφερε να εντρυφήσει στην τέχνη του χάκινγκ και να μάθει να χειρίζεται άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η πολύ περίεργη ιστορία του αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισβάλλει σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια καταφέρνει να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών.

Τα όσα αποκαλύπτει δημοσίως στη συνέχεια ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού.

Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.


Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικού Σημείου.


«Αυτές οι αποκαλύψεις μπορούν να ωφελήσουν τον απλό κόσμο και δεν πρέπει να μένουν κρυφές, τη στιγμή που εκατομμύρια συνταξιούχοι σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να πληρώνουν λογαριασμούς για θέρμανση, ρεύμα και νερό», τόνισε ο ΜακΚίνον.

Αποδείξεις

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα ανέφερε ο ΜακΚίνον για τη NASA, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρήκε τις πιο σημαντικές πληροφορίες και αποδείξεις για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Όπως λέει, κατάφερε να εισβάλει στο λεγόμενο Τομέα 8 που βρίσκεται στο διαστημικό κέντρο Τζόνσον, για τον οποίο είχε πληροφορίες ότι φιλοξενεί μεγάλα ηλεκτρονικά αρχεία με φωτογραφίες εξωγήινων σκαφών. Εκεί μπήκε στο κομπιούτερ και στη βάση δεδομένων κα μπόρεσε να ανοίξει μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης που έδειχνε ένα σκάφος σε σχήμα πούρου με δύο σφαίρες στα πλαϊνά του τοιχώματα.


Ο ΜακΚίνον είπε ότι τέτοιο σκάφος δεν υπάρχει στη Γη και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για δορυφορική φωτογραφία εξωγήινου σκάφους. «Όταν κατάλαβαν στον Τομέα 8 ότι ήμουνα συνδεδεμένος με τα κομπιούτερ τους διέκοψαν αμέσως τη σύνδεση», είπε ο Βρετανός χάκερ.



Σήμερα ο ΜακΚίνον αντιμετωπίζει ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές του Γκουαντάναμο, σύμφωνα με κάποιους νομικούς που εκτιμούν ότι, αν οι ΗΠΑ θελήσουν, θα ασκήσουν διώξεις εναντίον του για ακόμα βαρύτερες κατηγορίες από αυτές που του έχουν απαγγείλει σήμερα, αφήνοντα έτσι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής.


Ωστόσο, νομικοί κύκλοι της Βρετανίας επισημαίνουν ότι όταν εκδοθεί στις ΗΠΑ ο ΜακΚίνον το πιο πιθανόν είναι να εκτίσει μια 6μηνη ποινή φυλάκισης εκεί και να επιστρέψει στη Βρετανία όπου θα εκτίσει άλλους 6 μήνες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο των Αμερικανών. Ο ΜακΚίνον προκάλεσε ζημιές που ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια δολάρια, εισβάλλοντας συνολικά σε 2.000 κομπιούτερ που ανήκαν στον στρατό, το ναυτικό και τη NASA.

Πηγή: Κόσμος του Επενδυτή
αρ.φυλ. 299
σελ.36