25/3/10

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙΟ ελληνικός λαός ακόμη δεν έχει συνέλθει από την έκπληξη – σοκ που του προκάλεσε η κυβέρνηση του Γεωργίου. Η αμηχανία και η σύγχυση κυριαρχούν για την ώρα, με την προσθήκη όμως της αυξανόμενης ανησυχίας για την επέκταση του ΠΟΛΕΜΟΥ που κηρύχτηκε επίσημα κατά του ελληνικού λαού και της Ελλάδας δημιουργείται ήδη ένα εκρηκτικό μείγμα με άγνωστη έκβαση...

Η μεγάλη πολιτική απάτη

Το (αμερικάνικο κυρίως) επιτελείο του Γιώργου είχε καταστρώσει ένα πλήρες και οργανωμένο για πολλούς στόχους σχέδιο, για την εδραίωση της κυριαρχίας των ΗΠΑ στα νότια Βαλκάνια, την οικονομική αποδυνάμωση του γερμανικού μπλοκ, τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την περιοχή, τη «συνεκμετάλλευση» του Αιγαίου, την επιβολή του νέου σχεδίου «Ανάν» κ.λπ.
Συμπληρωματικά θα «έδιναν» την Ελλάδα ως πειραματόζωο στην Ε.Ε. για την εφαρμογή της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε., κυρίως στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, ώστε να εξασφαλίσουν και την συνεργασία των «εκσυγχρονιστών» του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΣΥΝ και ... του ΛΑΟΣ, οπότε η Νέα Τάξη της αμερικανοευρωπαϊκής παγκοσμιοποίησης να δρα συντονισμένα, παρά τις εσωτερικές αντιθέσεις της.
Η ευκαιρία (που τη διατυμπανίζουν ήδη) ήταν μεγάλη, με Γεώργιο σε ρόλο Κουίσλινγκ. Έπρεπε όμως να εξασφαλίσουν τυπική δημοκρατική νομιμοποίηση και μάλιστα εντυπωσιακή, γιατί η εφαρμογή του σχεδίου δε θα ήταν, φυσικά, εύκολη. Έτσι, παρά το ότι γνώριζαν επακριβώς την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι ίδιοι άλλωστε επί μια 20ετία την οδήγησαν εκεί με την είσοδο στην ΕΟΚ, στην ΟΝΕ και την αναπόφευκτη γιγαντιαία διαφθορά διασπάθισης των δανείων για αγορά ευρωπαϊκών προϊόντων, εκραύγαζαν ότι «υπάρχουν λεφτά» για αύξηση(!) των μισθών και κοινωνική πολιτική. Και ταυτόχρονα διαβεβαίωναν (επειδή όλοι γνώριζαν την αμερικανοδουλία της family) για την τήρηση των «κόκκινων γραμμών» στα εθνικά θέματα. Το αποτέλεσμα ήταν, με τη βοήθεια και των πανάθλιων διαπλεκόμενων ΜΜΕ, η εκλογική πανωλεθρία του «ειλικρινούς» Καραμανλή, ο «θρίαμβος» του Γεωργίου (παρά το ότι πήρε μόνο τις ψήφους του 2004!) και η ενδυνάμωση, με τις ψήφους των μητσοτακικών, του Καρατζαφέρη. Μόνη παραφωνία η απρόβλεπτη αποτυχία της Ντόρας, για τη διόρθωση της οποίας άρχισαν ήδη να κινούνται...
Και ακολούθησαν τα γνωστά, που είναι, όμως, μόνο η εισαγωγή σ’ αυτά που έρχονται...

Ο Γεώργιος δημιουργεί το «ελληνικό πρόβλημα»

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αρχηγός κυβέρνησης και υπουργοί του, ενόψει μάλιστα αιτήσεων δανεισμού, να τριγυρνούν παντού κραυγάζοντες ότι η χώρα χρεωκοπεί, ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ότι ακολουθεί πορεία «Τιτανικού» και ταυτόχρονα να διαμαρτύρονται ότι οι ... αγορές (με τις οποίες συζητούν μυστικά, όπως με τη διαβόητη Goldman Sachs... και το «φίλο» τους ΔΝΤ!!) ανεβάζουν τα επιτόκια και ... κερδοσκοπούν σε βάρος μας!! Ήταν το colpo grosso!!

Συνεχεια εδω: www.aske.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: