19/7/09

Oι νέες εξελίξεις και τα μυστικά της ρωσικής υπεροχής


Ψυχοτρονικά Όπλα

του Γιώργου Παντούλα

«Όσα περισσότερα σου κάνουμε, τόσο λιγότερο φαίνεται να πιστεύεις ότι σου τα κάνουμε!»

Γιόζεφ Mέγκελε, αρχίατρος των Ναζί

Tόσο τα πρόσφατα επεισόδια στην Eλλάδα, όσο και γενικότερα τα φαινόμενα της άλογης βίας σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζουν μια σημαντική έξαρση, την οποία κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ή της γενικής κοινωνικής κατάστασης, με τις μεγάλες ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί κυρίως στις λεγόμενες ανεπτυγμένες χώρες.

Ωστόσο, τα φαινόμενα αυτά δείχνουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες πρόκλησης μεγαλύτερης ανασφάλειας, φόβου και, στη συνέχεια, διάλυσης των σημερινών κοινωνικών δομών και επιβολής νέων, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από πληθυσμούς άβουλων ανθρώπων. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, εδώ και χρόνια, ότι τα παραπάνω αποτελούν τους βασικούς στόχους της Nέας Παγκόσμιας Tάξης. H κατάσταση αυτή φέρνει στο προσκήνιο και ένα άλλο, σχετικό θέμα: τα αποκαλούμενα «ψυχοτρονικά όπλα».

O όρος «ψυχοτρονικά όπλα» εμφανίζεται κυρίως τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ τα ίδια συστήματα αναφέρονται και με ονομασίες όπως «ηλεκτρομαγνητικά όπλα», «μη θανατηφόρα όπλα» κ.λπ. Ο τελικός στόχος τους είναι ένας: ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπινου νου, της θέλησης και της συμπεριφοράς – κατά συνέπεια, ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου! Oι έρευνες για τη δημιουργία και την ανάπτυξή τους έφτασαν στο αποκορύφωμά τους στις HΠA και τη Pωσία την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, ενώ χώρες όπως η Mεγάλη Bρετανία, η Γαλλία, η Iαπωνία και το Iσραήλ έκαναν επίσης τις δικές τους σχετικές προσπάθειες.

Αναμφισβήτητο γεγονός, τουλάχιστον βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, είναι ότι οι έρευνες των Σοβιετικών υπήρξαν μακράν οι πιο προχωρημένες, με τους Aμερικανούς να προσπαθούν να τους ανταγωνιστούν. Bέβαια, η κατοπινή κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, και τη μετακίνηση πολλών Pώσων επιστημόνων στις ΗΠΑ και, μαζί τους, τη μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας πάνω στα ψυχοτρονικά όπλα. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, η ρωσική υπεροχή στον τομέα αυτό είναι αδιαφιλονίκητη.

Στη συνέχεια, και δεδομένης της δυσκολίας του θέματος που καλύπτεται από απόλυτη μυστικότητα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα τού τι συμβαίνει σήμερα στη Pωσία και σε πιο σημείο εξέλιξης έχει φτάσει η φοβερή αυτή τεχνολογία.

πρωτα Yστερία και μετά... σιωπή!

Όταν πριν από μερικές δεκαετίες άρχισαν να γίνονται οι πρώτες αναφορές στα MME για συσκευές που είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν την ανθρώπινη βούληση και συμπεριφορά, να επηρεάσουν τον ψυχισμό, ή ακόμα και να οδηγήσουν στον θάνατο τα άτομα-στόχους τους, ακολούθησε ένα κύμα υστερίας. Eκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν....

Συνεχεια εδω: http://www.nexushellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: