14/7/09

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

PASOK

Το όνομα που κανείς δεν άκουσε, αναφέρεται αρκετές φορές στις απομαγνητοφωνήσεις. Πρόκειται για τον ΓΓ δικαιοσύνης στην

Εθνοσωτήριο κυβέρνηση Σημίτη. Τώρα θα το πείτε;


Βουτηγμένα στη σήψη και τον τρόμο συλλήβδην τα ΜΜΕ προσπαθούν να συγκαλύψουν τα αφεντικά και τους νταβατζήδες τους. Υποτίμησαν όμως τη δύναμη του διαδικτύου.

Όπως προαναγγείλαμε, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης ενός σαθρού συστήματος που βασιλεύει ακόμα και σήμερα υποδουλώνοντας κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Γι’ αυτό μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Πέραν κομματικών ή άλλων ιδεολογικών τοποθετήσεων. Όχι άλλη σιωπή και μπουκωμένα στόματα από το φαΐ ή ραμμένα από τον τρόμο. Ένα σύστημα που δημιουργήθηκε από το ίδιο το κράτος με απώτερο σκοπό τη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου. Ποιοί το δημιούργησαν; Διαβάστε τα γεγονότα:

31 Δεκεμβρίου 1997 τα αδέρφια Παναγιώτης και Κώστας Βλαστός παίρνουν πενθήμερη άδεια από τις φυλακές παρότι πρόσφατα είχαν καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη για τις ανθρωποκτονίες Ναστούλη και Σίνου το 1994. Την τελευταία ημέρα της άδειας τους συλλαμβάνονται σε μπλόκο στην Λ. Καβάλας μετά το Δαφνί έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους πιστόλια, σφάιρες, ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα! Ο αξιωματικός αναφέρει το γεγονός και ζητά εντολές όπως γίνεται σε τέτοιας σοβαρότητας συμβάντα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λαμβάνουν εντολή από την εισαγγελία να αφήσουν τους δύο συλληφθέντες ελεύθερους! Για να γυρίσουν μάλιστα μόνοι τους στον Κορυδαλλό!! Οι πληροφορίες τις εποχής λένε πως την εντολή τη μετέφερε στον αξιωματικό ο αρμόδιος Εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών.

Κύριε Καρχιμάκη, τον κύριο με τα γυαλιά δεξιά σας τον γνωρίζετε; Θα καταθέσετε μήπως κάποια επερώτηση στη βουλή για το θέμα που αποκαλύπτουμε;

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο οποιοσδήποτε εισαγγελέας να δώσει τέτοια εντολή. Δηλαδή, δυό βαρυποινίτες που έχουν πάρει καταχρηστικά άδεια και συλλαμβάνονται με εργαλεία εγκλήματος λίγες ώρες πριν τη λήξη της άδειας τους, όχι μόνο να μην συλληφθούν. Όχι μόνο να μη γίνει έστω μεταγωγή στο σοφρωνίστικό κατάστημα αφού η άδεια τους έληγε σε λίγες ώρες. Αλλά να αφεθούν τελείως ελεύθεροι για να επιστρέψουν μόνοι τους στον Κορυδαλλό! Τέτοιο μαφιόζικο πραξικόπημα καταλαβαίνετε ότι μπορεί να γίνει μόνο με Υπουργική εντολή ή έστω εντολή του ΓΓραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Υπουργός δικαιοσύνης ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Το συμβάν αυτό όχι μόνο έχει αποσιωπηθεί αλλά τα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα με γελοίες και άθλιες μυθοπλασίες. Είναι αυτονόητο ότι Μέσα που επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο από τον κύριο Μπόμπολα δεν θα παρατεθούν. Για να δείξουμε το μέγεθος της σήψης, θα αναφερθούμε αποκλειστικά στα υπόλοιπα. Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφει το ‘Έγκριτο” βήμα τα γεγονότα, εξαφανίζοντας το συμβάν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται όλες οι “σοβαρές” εφημερίδες (μόνο η Εσπρέσσο αναφέρθηκε στο γεγονός).

Πως λοιπόν μια κρατική μηχανή υιοθέτησε έναν άνθρωπο (και άλλους) σαν τον Βλαστό; Πως επετράπηκε αυτό το πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης; Η αρχή του 1998 θα μείνει στην ιστορία ως το μεταπολιτευτικό πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης, απαραίτητο όπως φάνηκε για τον ορυμαγδό που ακολούθησε με τη ληστεία των δημόσιων ταμείων, του χρηματιστηρίου και των δημοσίων έργων. Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ως υπουργός δικαιοσύνης με απίστευτες μεθοδεύσεις κατέλυσε όλους τους υφιστάμενους θεσμούς, ακόμη και τον Άρειο Πάγο με πλήρη κάλυψη του Κώστα Σημίτη. Για να καταλάβετε το μέγεθος της μεθόδευσης, ήταν η πρώτη φορά (επί δημοκρατίας) που τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σημίτη καταδίκασαν όλοι οι εν ζωή πρόεδροι του ΔΣΑ προβαίνοντας ακόμα και σε κατάληψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Αείμνηστος Γιαννόπουλος έφτασε μάλιστα σε σημείο να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Αυτή λοιπόν τη μαύρη περίοδο μπήκαν τα θεμέλια της σύγχρονης διαπλοκής που απαιτούσαν ελεγχόμενη δικαιοσύνη, αδίστακτο παρακράτος και άφθονο τρόμο. Διαβάστε σχετικά. Ο έλεγχος της ενημέρωσης έθαψε γρήγορα και αυτά τα γεγονότα.

πως να κρατήσεις κακία σ' αυτό το γλυκύτατο πλάσμα;

δεν κατάλαβε τίποτα.

Όπως άλλωστε τα παραποιεί εως και σήμερα με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα του Περιβόητου Γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης. Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια παραπλάνησης, όλα τα μέσα ανέφεραν ότι στις απομαγνητοφωνήσεις αναφέρεται ως “γραμματέας” χωρίς να κατονομάζεται. Εμείς δεν λέμε ότι οι υπόδικοι έλεγαν αλήθειες. Αναρωτιώμαστε όμως γιατί αποκρύφθηκε το έγγραφο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο από την Παρασκευή το πρωΐ; Ακόμα κσι το κεντρικό δελτίο του Άλτερ (υπό καθεστώς τρόμου προφανώς) επαναλήφθηκε η ίδια ανακρίβεια. Δείτε λοιπόν το έγγραφο που αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα του Γραμματέα στις απομαγνητοφωνήσεις. Αποκρύφθηκε απλά γιατί συνδέεται άμεσα (λόγω θέσης τότε) με την υπόθεση που αναλύουμε. Υπόθεση που δεν υφίσταται για τα ΜΜ”Ε”. Αναφερθήκαμε στο Άλτερ γιατί παρότι δεν έχει άμεση σχέση με τους διαπλεκόμενους αποσιώπησε τα γεγονότα. Στη συνέχεια θα δούμε κάποιες απομαγνητοφωνήσεις που μπορούν να μας διαφωτίσουν για το θέμα...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: