26/6/09


Δικαστικοί αγώνες ενάντια στη βιοτρομοκρατία της "γρίπης των χοίρων"
για την αποτροπή της έκθεσης των ανθρώπων
σε επικίνδυνους "Υποχρεωτικούς μαζικούς εμβολιασμούς"


Περίληψη:

Υπάρχει ένα διεθνές εταιρικό ποινικό συνδικάτο που έχει πρόθεση να εκτελέσει μαζική γενοκτονία κατά του παγκόσμιου πληθυσμού, χρησιμοποιώντας ένα τεχνητό (με τη συνδρομή της γενετικής) μηχανισμό πανδημίας γρίπης.

Στην όλη ειδησεογραφία των τελευταίων μηνών σταθερό σημείο αναφοράς παραμένει η λεγόμενη "γρίπη των χοίρων" και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο...

Εξ' αρχής είχαμε αναφέρει εδώ στον "Τοξότη":
  • πως δεν συντρέχει λόγος πανδημίας,
  • πως πρόκειται για εσκεμμένη παραπληροφόρηση,
  • πως τα κρούσματα είναι σαφώς πολύ λιγότερα από αυτά μιας "απλής" εποχιακής γρίπης και προ πάντων
  • πως πρέπει να αποφευχθεί ο εμβολιασμός, διότι το παρελθόν έχει δείξει πως οι ίδιοι οι εμβολιασμοί αποτελούν αιτία πανδημιών. (βλέπε παλαιότερα κείμενα στην ετικέτα "γρίπη των χοίρων")
Είχαμε επίσης μεταφράσει την επιστολή της Jane Burgermeister, η οποία είχε προειδοποιήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την πρόθεση της να προχωρήσει εκ νέου σε αγωγή εναντίων του ΠΟΥ (WHO) και της Προέδρου του, Dr. Margaret Chan, εάν προχωρούσαν σε αναβάθμιση του συναγερμού στο επίπεδο 6, δεδομένου πως αυτό το επίπεδο ενεργοποιεί το μηχανισμό "υποχρεωτικών, μαζικών εμβολιασμών" με αμφιβόλου αποτελεσματικότητας σκευάσματα, τα οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.

Η Jane Burgermeister, σε συνεργασία με μια ομάδα ειδικών έχει ήδη καταθέσει την εν λόγω αγωγή και τα κείμενα που συντάχθηκαν και χρησιμοποιούνται είναι στη διάθεση όλων των πολιτών, ώστε να προχωρήσουν σε ατομικές ή ομαδικές αγωγές στη χώρα διαμονής τους, ώστε να αποτραπεί ο επικίνδυνος μαζικός εμβολιασμός των πολιτών.*

Στην τελευταία επικοινωνία της μαζί μας σήμερα, η Jane Burgermeister, αναφέρει:
"Ανάλογα με τη χώρα στην οποία διαμένεις, πολύ σύντομα είναι πιθανό να σου επιβληθεί να κάνεις εμβόλιο "κατά της γρίπης των χοίρων".

Υπάρχουν συνταρακτικά και βάσιμα στοιχεία, πως αυτά [τα εμβόλια] μπορεί να περιέχουν φονικούς οργανισμούς που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν.

Εάν θέλετε να αναλάβετε νομική δράση, μπορείτε. Μπορείτε να λάβετε τα εν λόγω έγγραφα που δημοσιεύονται στο παρακάτω blog, να πάρετε το αρχείο και να το χρησιμοποιήσετε σε δικαστήριο στη χώρα σας.

Εάν αρκετοί άνθρωποι προσφύγουν στα δικαστήρια, τότε θα αναγκαστούν να διακόψουν τους μαζικούς εμβολιασμούς που σχεδιάζουν. ...
Jane

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε απαγγέλλεται σειρά κατηγοριών ενάντια στους...


Συνεχεια εδω: http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: