28/5/09

Νέα,απέλπιδα και συντονισμένη προσπάθεια δαιμονοποίησης των Ελλήνων ως "ρατσιστές" και "ακροδεξιούς"

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ TRENDY ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ:ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ...ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!-ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!


Σ'αυτό το πλαίσιο κινούνται τις τελευταίες εβδομάδες όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,με εκπομπές επί εκπομπών σχετικά με το "δράμα των μεταναστών",δακρύβρεχτα άρθρα σε κιτρινοφυλλάδες για τους "πρόσφυγες" και φυσικά,τους πολιορκητικούς κριούς της θολοκουλοτύρας σε διατεταγμένη υπηρεσιά:λαλάκηδες,αρβύλες και λοιπά κατακάθια που δίνουν την τελευταία μάχη υπέρ...αδυνάμων (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ),πριν ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΦΤΩΧΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!

Κι ο Έλληνας πολίτης,πώς αντιδρά;Αποβλακωμένος,δείχνει να πέφτει στην παγίδα των ψευτοδιλημμάτων που του βάζουν τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια:ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΠΟΧΗ Ή ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.Μάλιστα,είναι τόσο...χειρουργική αυτή η μέθοδος,που ποτέ δεν τα προωθούν όλα μαζί:Τη μια θα μας πουν επί μέρες για "πόλωση,την άλλη "τι καλοί που είναι οι Οικολόγοι" και τελικά,"έλα μωρέ τώρα που θα κάτσεις να ψηφίσεις,πήγαινε για μπάνιο"!!!

Ο Γκέμπελς έχει πει πως "με τη διαρκη επανάληψη όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος":αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ελευθεροτυπίας,όπου δημοσιεύεται ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟ-ΚΛΑΨΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"!Μπορείτε να το διαβάστε ολόκληρο εδώ.Εμείς,θα σταθούμε σε ορισμένα μόνο απ'όσα εμετικά αναφέρονται, ξεκινώντας από τον τίτλο:

"Αγιος Παντελεήμονας Αχαρνών.Τρόμου και ρατσισμού γωνία.«Ακροδεξιοί κυνηγούν τις νύχτες με μαχαίρια, σαν Νέρωνες, τους μετανάστες». Κάτοικοι: «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε βράδυ»

Καταλάβατε λοιπόν αγαπητοί φίλοι πώς δημιουργείται εύκολα η προπαγάνδα;ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ!!!Και θα πει κάποιος,κάλλιο αργά παρά ποτέ!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..."ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ"!!!

Και συνεχίζει:"Μια Αλβανίδα, κάποιοι Πολωνοί που εργάζονται στα καταστήματα της πλατείας εκφράζουν πλέον τις ίδιες αντιλήψεις: «Εμείς ήρθαμε πριν από 15 χρόνια. Αγοράσαμε σπίτια, καταστήματα. Τα παιδιά μας φοιτούν σε ελληνικά σχολεία. Θέλουμε να φύγουν οι ξένοι αυτοί γιατί μας κάνουν ζημιά...». Αλλοι δείχνουν το χρωματοπωλείο πίσω από την πλατεία που έκλεισε. Το προποτζίδικο που λήστεψαν πρόσφατα: «Μπροστά μου, δύο φορές βούτηξαν τσάντες από γυναίκες. Μελαχρινοί, τους είδα που έτρεχαν». «Εγώ δεν είμαι ρατσίστρια. Είμαι ξένη. Αλλά το κακό παράγινε», προσθέτει μια.....

Ησυνεχεια εδω: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: