27/5/09

Αναμένεται πτώση των ποσοστών του Ουρανίου Τόξου καθώς ΠΟΛΛΟΙ γενίτσαροι φιλοσκοπιανοί θα προτιμήσουν τον Τρεμόπουλο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Αφορμή για την σημερινή ανάρτηση, η αφισοκόλληση και η ρίψη φυλλαδίων από το Ουράνιο Τόξο σε πόλεις της Μακεδονίας. Αναμένεται πτώση των ποσοστών του Ουρανίου Τόξου καθώς ΠΟΛΛΟΙ γενίτσαροι φιλοσκοπιανοί θα προτιμήσουν τον Τρεμόπουλο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ, που είναι ΗΔΗ γνωστός για τις ανθελληνικές του απόψεις.
Εμπρός λοιπόν Μακεδόνες, ψηφίστε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κόμμα. δηλαδή του George Soros και του Γκρουέφσκι. Ψηφίστε τους πρώην ΕΘΝΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. Ψηφίστε αυτούς που για λίγο καλαμπόκι σας "κάρφωναν" στους Γερμανούς γιατί τολμήσατε να είστε Έλληνες εκτός από Μακεδόνες. Και μην ξεχνάτε ότι οι "Μακεδόντσι" είναι τόσο περήφανοι για την καταγωγή τους από τον Αλέξανδρο που άλλαξαν το όνομα της αδερφής του από Θεσσαλονίκη σε SOLUN για να ακούγεται το όνομα της πόλης ΠΙΟ βουλγάρικο. Το ίδιο φυσικά κάνουν με όλες τις Ελληνικές ονομασίες των πόλεων της Μακεδονίας τις οποίες όπως βλέπεται στην αφίσα μεταφράζουν στην Βουλγαρική και με το μυαλό τους το κλούβιο...να τις αισθάνονται ήδη ... "απελευθερωμένες" από τον Έλληνα "κατακτητή"!
Κι όπως ο Μιχάλης Τρεμόπουλος των Οικολόγων-Πρασίνων... ζητούν κι αυτοί να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη των Εθνικά Μακεδόνων που πριν από 50 χρόνια σήκωναν την Βουλγαρική Σημαία μαζί με τη σβάστιγκα του Χίτλερ.

Απο το πολυ καλο: http://macedonia-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: