26/5/09

Τις ΗΠΑ «βλέπει» πίσω από τις επιθέσεις το ΚΚΕ

Δευτέρα, 25 Μάϊος 2009


Η αύξηση του ΚΚΕ έχει προέλθει από έναν κόσμο που κυρίως προέρχεται από το ΠαΣοΚ και αυτό η ηγετική ομάδα της Ιπποκράτους , θέλει να το αναχαιτίσει ή θέλει να βοηθήσει στην επιστροφή τους.

Προς τούτο ο κ.Πάγκαλος πήρε προσωπική εντολή από τον κ. Παπανδρέου να κάνει αυτό που επί σειρά ετών πράττει στον πολιτικό βίο. Να λασπολογεί ! Με απλές κουβέντες ...Λαλιώτης με παραπανίσια κιλά...

Ο κ.Πάγκαλος κατέθεσε τα ρέστα του αλλά κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά πια μετά τα όσα έχει σούρει στον Αντρέα, το Γιώργο Παπανδρέου, το ΠαΣοΚ, που κάποτε το λειτούργησε σαν γραφείο ταξιδίων με προορισμό την ειδυλλιακή εξορία του νησιού Ιμραλί, εκεί που ο Οτσαλάν κάνει «αμερικανοσοσιαλιστικές»... διακοπές, όπως λέει και η πάντα αγαπητή μου κα Λιάνα Κανέλλη!

Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Παπανδρέου, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων -όπως θέλει να παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη- ανέθεσε στον κ. Πάγκαλο την αποστολή του ανεμιστήρα της λάσπης.

Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Παπανδρέου που ευαγγελίζεται το ...νέο ΠαΣοΚ, προχωρά σε μεθόδους που παραπέμπουν στο παλαιό και αναχρονιστικό ΠαΣοΚ.


Τέλος είναι απορίας άξιο πως στην βιβλιοθήκη του κ. Παπανδρέου και της ηγετικής του ομάδας, συνυπάρχουν εγχειρίδια της «κόκκινης» Ρόζας Λούξεμπουργκ,του «κόκκινου» διανοητή Κορνήλιου Καστοριάδη και του ...«μαύρου» Γιόζεφ Γκέμπελς.


Θα μου πείτε και ο πατέρας της πολιτικοκοινωνικής συκοφαντίας Γιόζεφ Γκέμπελς, αυτός για τον οποίο ο αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ είχε πει κάποτε : «Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους Εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές», ποίου κόμματος ήταν «υπουργός Προπαγάνδας και Διαφωτίσεως του Λαού»; Του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (= NAZIonalSozialistik Partei).

Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα ή υπάρχει και υπόγειο παρασκήνιο στην υπόθεση;
Η ίδια η κα.Παπαρήγα επικαλέστηκε έγγραφο του State Department, στο οποίο αναφέρεται ότι «δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να υπάρχει ένα ΚΚΕ που να ανεβάζει τα ποσοστά του και να ευθύνεται για το αντιαμερικάνικο πνεύμα στην Ελλάδα».


Άρα δεν είναι μόνο το ΠαΣοΚ που –μέσω της επίθεσης Πάγκαλου– θέλει πάση θυσία με τα πιο άνομα και ανήθικα μέσα να εμποδίσει την άνοδο του ΚΚΕ.
Είναι και παράγοντες εκτός Ελλάδας που φοβούνται....

Συνεχεια εδω: http://politis-gr.blogspot.com/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: