12/4/09

"Οικολόγοι-Πράσινοι":ο νέος Δούρειος Ίππος του ανθελληνισμού και της θολοκουλτούρας


ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ-ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Τα παρακατω στοιχεια δεν προερχονται απο δικες μας αποψεις,πηγες ή αλλες "ασχετες" ιστοσελιδες,αλλα τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ των Οικολογων-Πρασινων,τον οποιο μπορει να επισκεφθει ο καθενας και να βγαλει τα συμπερασματα του.Εμεις,θα επιχειρησουμε επιγραμματικα την παρουσιαση καποιων θεσεων τους που κρατανε ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΥΦΕΣ,μιας και ειναι ακρως ανθελληνικες,νεοταξικες και ξεφευγουν κατα πολυ απο το ωραιο παραμυθακι της Οικολογιας,εννοιας που καπηλευονται ξεδιαντροπα.

Ξεκιναμε λοιπον με ενα κειμενο (διαβαστε το ολοκληρο εδω) που τιτλοφορειται "Τα ανθρωπινα δικαιωματα υπο διωγμον" και στο οποιο γινεται λογος για το νομο σχετικα με την ποινικοποιηση της κουκουλας:

"Σε αυτό το πλαίσιο:

*Απαιτούμε την απόσυρση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης και καλούμε τους δικηγορικούς συλλόγους και τους νομικούς να διεκδικήσουν την απαξίωση των μέτρων.
* Απαιτούμε να σταματήσει το «κουκούλωμα» υποθέσεων κρατικής και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
* Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων της χώρας αλλά και του Συντονιστικού Κοινής Δράσης για τους συλληφθέντες του Δεκέμβρη στη Λάρισα.
* Καλούμε την εξεγερμένη νεολαία να μην αναζητά διέξοδο στην ατελέσφορη βία αλλά να οικοδομήσουμε την άλλη κοινωνία που ονειρευόμαστε μέσα από την αυτόνομη δημιουργία και την αυτο-οργάνωση.


Πιθανον καποιοι να...μπερδευτουν και να νομιζουν πως το παραπανω προερχεται απο το Indymedia και οχι απο ενα πολιτικο κομμα που ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ να μπει σε Βουλη και Ευρωβουλη:το λεξιλογιο,η φρασεολογιο και το ολο υφος παραπεμπει σε "αναρχικο τροπο σκεψης",αν υπαρχει κατι τετοιο!Λεξεις οπως "συντονιστικο","αυτοοργανωση","εξεγερση" κλπ χρησιμοποιουνται κατα κορον απο την αριστερη χουντα που εχει κατακλυσει τα Μμε και προσπαθει ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να επιβαλλει τις αρρωστημενες αποψεις της.....

Περισσοτερα εδω: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: