28/3/09

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Σχέδιο Επιβολής Παγκόσμιας Φορολογίας από τον ΟΗΕ,με αφορμή την "κλιματική αλλαγή"!!!


Σάββατο, 28 Μάρτιος 2009


ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ",ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ-ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΗΣ WWF,ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΒΟΥΛΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!

Η αποκαλυψη που εκανε το γνωστο αμερικανικο τηλεοπτικο δικτυο FOX NEWS

ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ:συμφωνα με 16σελιδο (!!!) εγγραφο του ΟΗΕ,ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ"!!!

Οχι,δεν προκειται για συνωμοσιολογικα παραμυθια,ουτε για κινδυνολογιες.Εδω τα πραγματα ειναι πλεον ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και ειναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ γι'αυτη την ιδιοτυπη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ετοιμαζεται,ζητωντας μαλιστα την εθελοντικη συμμετοχη μας!!!

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη:το εγγραφο,που θα διανεμηθει στους ηγετες ολων των χωρων σε διαφορες φασεις-ξεκινωντας απο τη σημερινη Συνοδο της Βοννης-προβλεπει ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΕΩΝ ΦΟΡΩΝ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΦΟΡΟΥΣ:ΟΛΑ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ......
Περισσοτερα απο το πολυ καλο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: