7/3/09


Παρασκευή, 6 Μάρτιος 2009

Ε ρε, γλέντια...

Η Αμερικανίδα Γκέι Μακντούγκαλ – απεσταλμένη του ΟΗΕ στην περιοχή – ανακάλυψε ΤΟΥΡΚΙΚΗ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και ΑΘΙΓΓΑΝΙΚΗ μειονότητα στην Ελλάδα και στη σχετική έκθεση που έχει συντάξει, καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να σεβαστεί την γλώσσα και να αποδώσει το σχετικά δικαιώματα των μειονοτήτων αυτών!!!
Το εντυπωσιακό και συνάμα ύποπτο και επικίνδυνο είναι ότι με την έκθεσή της αυτή ακυρώνει την ίδια την συνθήκη της Λωζάνης, μια συνθήκη που έχει καθορίσει το status quo στην περιοχή και ειδικότερα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τα τελευταία 87 χρόνια. Η πράξη αυτή αποτελεί την πρώτη προσπάθεια για αναθεώρηση της εν λόγω συνθήκης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Στην έκθεσή της η Αμερικανίδα, που είχε επισκεφθεί τον Σεπτέμβριο την χώρα μας, στάζει δηλητήριο για την δήθεν μονοεθνική Ελλάδα και υποστηρίζει ότι η χώρα μας είναι πολυεθνική και έχει τουλάχιστον τρεις μειονότητες (Τούρκικη, Μακεδονική και των Αθιγγάνων).
Χρίζει ιδιαίτερης προσοχής το γεγονός ότι η παραπάνω έκθεση δεν προέρχεται από κάποιον τυχαίο αλλά από τον ίδιο τον ΟΗΕ και ανακοινώνεται σε επίσημο έγγραφο!!
Ειδικά στο θέμα της ύπαρξης «Τουρκικής μειονότητας» σημαίνει αλλαγή του περιεχομένου της συνθήκης της Λωζάνης και είναι γνωστό ότι πιθανή αναθεώρηση της συνθήκης κατά ένα άρθρο της οδηγεί αυτόματα σε κατάλυση όλης της συνθήκης ανοίγοντας παράλληλα τους ασκούς του Αιόλου στην περιοχή.
Βέβαια, η εν λόγω απεσταλμένη έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το επιχειρηματικό περιβάλλον του Μάθιου Νιμιτς αλλά και άριστες σχέσεις με το περιβάλλον του Μ. Ομπάμα.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο. Πως αλλιώς οι Σκοπιανοί δεν θα έθεταν θέμα μειονότητας; Μήπως ήξεραν το αποτέλεσμα της έκθεσης της Γκέι Μακντούγκαλ;
Σε λίγο θα προσπαθούμε να αποδείξουμε το αντίθετο και θα τρέχουμε να σβήσουμε φωτιές!!! Ή μήπως είναι τυχαία τα ταξιδάκια των Τούρκων επισήμων στην Θράκη;
Όχι βέβαια όλα σχετίζονται και το επόμενο Κόσσοβο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αφορά το τμήμα της Θράκης (ελληνικής και βουλγαρικής).
Εύγε στην Ελληνική διπλωματία!!!


ΑΠΟ ΤΟ: http://ed-mysterious.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: