10/2/09

Πού πάει η Ελλάδα μας;

Κι όμως δεν είναι στραβός ο γιαλός

Μας λείπουν οι σωστοί καπεταναίοι...


Η Ελλάδα δεν πάει καλά. Αυτό είναι γνωστό σε όλους όσους διαθέτουν αυτόβουλη κρίση και δεν είναι συνωμοσιολογικό σενάριο, όπως θα βιαστούν να σκεφθούν κάποιοι... Οι κυρίως υπεύθυνοι, για τα αίσχη που καθημερινά πλέον βιώνουμε, με πολύ μεγάλη άνεση μετακυλίουν τις τεράστιες ευθύνες τους στον λαό και γενικότερα στο σύνολο, προκειμένου να αποφύγουν το αναπόφευκτο: την χλεύη και τον δημόσιο εξευτελισμό.
Tο Macedonia-Greece αποτόλμησε μία περίληψη των τελευταίων "πράξεων" της διάλυσης και του ξεπεσμού, αποδεικνύοντας λέξη προς λέξη το πραγματικό μέγεθος της σήψης την οποία ζούμε το τελευταίο διάστημα και την οποία (δυστυχώς) θα κληρονομήσουμε στους απογόνους μας εάν συνεχίσουμε να παραμένουμε απαθείς στην κατά μέτωπο επίθεση που δέχεται η Ελληνική κοινωνία, ο πολιτισμός, η ιστορία, ακόμη και τα Ελληνικά εδάφη, από καλοστημένους καλοθελητές που προστρέχουν να συμβάλουν στην διάλυση των θεσμών και των ιδανικών.
Ο προσεκτικός αναγνώστης των "πράξεων" είναι απολύτως βέβαιο πως θα αντιληφθεί και τον σκοπό του "έργου", στο θέατρο του παραλόγου στο οποίο πρωταγωνιστούν γνωστές μαριονέτες και του οποίου οι συγγραφείς είναι γνωστοί σε όλους μας...

- Το φιλοσκοπιανό project CDRSEE χρηματοδοτείται από τον Soros φυσικά αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών! Σκοπός τους η επαναδιατύπωση της Ιστορίας των Βαλκανίων και η διανομή εγχειριδίων στους εκπαιδευτικούς για την ενημέρωσή τους σχετικά με τους νέους τρόπους και τις νέες ιδέες πάνω στη διδασκαλία της ιστορίας.
- Το ύποπτο ,επίσης φιλο-Σκοπιανό ίδρυμα ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτείται από τον Soros... χρηματοδοτείται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών!
- Στο προαναφερθέν ΕΛΙΑΜΕΠ, ηγούνται ο Λουκάς Τσούκαλης που παρέχει τις υπηρεσιες του σε Τουρκικό ίδρυμα, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του σημερινού (επί ΝΔ δηλαδή!) ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Θάνος Βερέμης, με καταγεγραμμένες ανθελληνικές απόψεις ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ και ο επίσης γνωστός για τις θέσεις του στο Σκοπιανό... ALeXis Papahelas ... μεγαλομέτοχος πλεόν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ! Μάλιστα ο κ.Θάνος Βερέμης ΞΕΚΙΝΗΣΕ έναν ανηλεή πόλεμο κατά του κ. Μπαμπινιώτη που τέθηκε επι κεφαλής της επιτροπής για τη συζήτηση πάνω στην Παιδεία.
- Εκτός από τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούμε ακόμα να ξεχάσουμε ότι ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που έσπρωχνε την κ.Γιαννάκου να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ το απίστευτο και ασυνάρτητο βιβλίο Ιστορίας της κας Ρεπούση το οποίο αναγκάστηκαν να αποσύρουν λόγω της λαϊκής οργής.
- Φιλοσκοπιανοί αριστεροί επανδρώνουν συνεχώς τις θέσεις στα Ελληνικά Πανεπιστήμια
- Κείμενο του γνωστού φιλοσκοπιανού Νίκου Δήμου εισάγεται σε βιβλίο της Γ' Γυμνασίου μέσω του οποίου οι Έλληνες μαθητές μαθαίνουν ότι οι Σλαβόφωνοι στην Μακεδονία ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ(!!!) ενώ ενημερώνονται και για τις "ανιδιοτελείς" ενέργειες του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που πληρώνει και πάλι ο Soros!
- Η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση που ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ κάθε προσπάθεια διενέργειας συλλαλητηρίου για το ζήτημα του ονόματος. Απείλησε ΜΑΛΙΣΤΑ οποιονδήποτε βουλευτή της ΝΔ παραβρεθεί σε συλλαλητήριο υπέρ των δικαίων της Ελλάδας!!! Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της FYROM ήταν η ίδια(!) χορηγός και διοργανωτής ανθελληνικών διαδηλώσεων που κατέληξαν μάλιστα σε έκτροπα κατά της Ελληνική Πρεσβείας.
- Η κυβέρνηση κατάφερε να αναβάλλει την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ. Αλλά αυτό που θα αργήσουμε να μάθουμε είναι εάν το έκανε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ή επειδή οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ άφηναν περιθώρια για κάποια λανθασμένη κίνηση υπέρ των Σκοπίων.
- Ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ, επιλογή της ΝΔ φυσικά, ξεκίνησε διαβουλεύσεις για συνεργασία με μέλη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ όπως αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σε θέματα ενέργειας στη Νότιο Αλβανία!
- Η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε συνεργάτες του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ να την συμβουλέψουν επάνω στην προβολή των Εθνικών μας θεμάτων στο διαδίκτυο!!!
- H Ελληνίδα βουλευτής της ΝΔ, κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη μας "ενημέρωσε" σχετικά το τι μας περιμένει ως χώρα , στο όνομα της ασφάλειας.
- Ο τ.Υπουργός Οικονομίας της ΝΔ, Γιώργος Αλογοσκούφης, με χρήματα των φορολογουμένων, πληρώνει μία 12σέλιδη καταχώριση στο NEWSWEEK όπου αναφέρονται δύο φορές τα Σκόπια ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!
- Ο νυν ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ της Ελλάδας και ο νυν Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως θεωρούν ΑΜΑΡΤΙΑ την ενασχόληση με τα Εθνικά μας θέματα! Αντίθετα οι OFFSHORE Βατοπεδίου... δεν είναι λόγος ανησυχίας για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" της Ορθοδοξίας!
- Επί κυβέρνησης ΝΔ... ο server του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου χρησιμοποιείται για την οργάνωση, τη δικτύωση, την ενημέρωση και τη μύηση αναρχικών στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
- Επί κυβέρνησης ΝΔ, αντί να προσπαθήσουμε ως χώρα να αποκτήσουμε μερίδιο σε ξένες εταιρίες ώστε επηρρεάζουμε ή να αποκτούμε πρόσβαση στη γνώση και στην υψηλή τεχνολογία, ο Κωστάκης προωθεί άρον-άρον το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ όλων των υγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ του κράτους, (ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ), απαραίτητες για τη ίδια την ασφάλεια της χώρας. Παρά τις κλιμακούμενες προκλήσεις των Τούρκων που έφτασαν στο Σούνιο, αποφασίζουν περιέργως ΤΩΡΑ να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τη στρατιωτική θητεία στους 9 μήνες ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ακόμα περισσότερο την άμυνα της χώρας.
- Ξαφνικά μπαίνει στην ατζέντα της επικαιρότητας η πρόταση να προσληφθούν στις τάξεις της Αστυνομίας ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας! Θα απαιτήσουμε δηλαδή από νεαρούς Αλβανούς να συλλαμβάνουν εγκληματίες ομοεθνείς τους χωρίς να φοβούνται για αντίποινα σε συγγενείς τους (!)από την Αλβανική Μαφία σε Ελλάδα και Αλβανία! Σχεδόν τις μισές κλοπές στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποίησαν αλλοδαποί.
- Στο ΠΑΣΟΚ ... στο πλάϊ του Γιωργάκη Παπανδρέου με θεία παρέμβαση, βρέθηκε ο βασιλεύς των Gay και manager των Σκοπιανών πρακτόρων... Γρηγόρης Βαλλιανάτος!
- Ξαφνικά τίθεται θέμα αυτονόμησης Κέρκυρας σε μεγάλη Αγγλική εφημερίδα από έναν καραγκιοζάκο κάτοικο του νησιού.
- Θέμα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ της Κρήτης τίθεται από ανώνυμους αλλά και από τον Κακαουνοπρακτοράκι
- Αλβανοί διεκδικούν την Ήπειρο
- Και για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία "Έλληνες" πανεπιστημιακοί διοργανώνουν στην Πάντειο πανεπιστήμιο διάλεξη με θέμα την "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"
- Μουσουλμάνος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητάει την προστασία της Άγκυρας!
- Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος προτείνει ένα ΝΕΟ όργανο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
- Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΓΝΩΣΤΟΙ οι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ όπως και στο γνωστό χαρτί υγείας "Η ΑΥΓΗ".
- Κυβέρνηση κι Αντιπολίτευση, σε επίπεδο αρχηγών, συμμετέχουν στη μυστική ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.
- Τα τελευταία χρόνια ξοδεύτηκαν δυσανάλογα για τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας σε "έργα" και ύποπτες αεριτζήδικες εξαγορές κάποιες από τις οποίες με το πρόσχημα της τρομοκρατίας.
- Σ' αυτή την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΛΛΑΔΑ, με την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, που φαντάζει σαν κακό επεισόδιο της σειράς "THE TWILIGHT ZONE"... δέχονται ασταμάτητα κι ανελέητα χτυπήματα, ΟΛΟΙ όσοι τολμήσουν να εκφραστούν υπέρ της χώρας και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΑΠΟ: kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: