10/1/09


Παρασκευή, 9 Ιανουάριος 2009

Στην κοσμάρα του για μια ακόμα φορά ο πλουσιότερος βουλευτής,ξαναχτύπησε με ακατάσχετη μπουρδολογία!

ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ...ΚΟΛΩΝΑΚΙ,Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!!!

Απο τη θλιβερη του εμφανιση,σημερα στη Βουλη:

"Οι υπηρεσίες του Γεν. Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου, γκλομπς, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους.

Πρόκειται να μπει και ο στρατός στην αντιμετώπισης του κινήματος της νεολαίας, αντί να δώσουμε πολιτικές λύσεις, ώστε να μην επιτρέψουμε, αν θέλετε, όσους θέλουν να δώσουν μια στρατηγική έντασης και μια προβολή εκδηλώσεων βίας να έχουν αποτέλεσμα και τα παίρνει και ο στρατός για να τα χρησιμοποιήσει και η αστυνομία αυτά τα πράγματα;», διερωτήθη ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.

Aπο το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/01/blog-post_09.html
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ...

1 σχόλιο:

kyrkos είπε...

Νατο λοιπον το καμαρι μας!!!Ξαναχτυπησε,αυτος ο εντιμος αγωνιστης,αυτοκλητος προστατης της νεολαιας,των φτωχων και των αδικημενων!Αυτη τη φορα,με σαφεστατο στοχο:ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ.Βλεπετε,ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΟΧΙ!!!Γιατι μας περασατε,για...ψιλικατζιδες;Εμεις εδω στον Συριζα,αφου ξεφτυλισαμε εννοιες οπως Παιδεια,Δικαιοσυνη,Εκκλησια και Αστυνομια,τωρα θελουμε να βαλουμε χερι στο μοναδικο υγιες κομματι αυτου του τοπου,τον Στρατο!

Και ποιος καλυτερος τροπος για να πετυχει αυτο,απο το του ριξουμε λασπη,κατατασσοντας τον στους "εχθρους της νεολαιας";Το γνωστο ανθελληνικο κομμα λοιπον,απο τη μια,ενω η πολυθρυλητη "εξεγερση" του...πισινου,εχει παει ηδη διακοπες ή μαλλον σκεφτεται τις επομενες,συντηρει το κλιμα αναταραχης,ετσι ωστε να αποκομμισει κομματικα οφελη.Κι απο την αλλη,ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,φροντιζει να υποβαθμισει το κυρος του Στρατου,με μια γελοια δηθεν "αποκαλυψη",λες και οι Επιτελεις του Πενταγωνου θα ρωτησουν τον καθε Αλεκο για το υλικο που θα προμηθευτουν!!!

Μα καλα,τοσο εκτος τοπου και χρονου ειναι εκει στον Συριζα;;;Δηλαδη τι θελουν για να πειστουν οτι σε λιγο ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;Ως ποτε θα παραπλανουν τον κοσμο με ασημαντα προβληματα και θα υποβαθμιζουν τις επικινδυνες καταστασεις στα συνορα μας;Εκτος αν νομιζουν οτι ζουμε σ'εναν ομορφο,αγγελικα πλασμενο κοσμο!Μηπως αγαπητε Αλαβανο θελετε ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ,ΚΑΤ'ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;

Ελεος πια!!!Τι θελετε,να μας κανετε να ευχομαστε να γινει κανα "ντου" για να ξυπνησετε απο τον υπνο του δικαιου;Αντι να κατεβαζετε τους νεους στο δρομο για αηδιες,γιατι δεν τους λετε τι γινεται καθημερινα στο Αιγαιο;Γιατι δεν τους ενημερωνετε οτι υπαρχει κοκκινος συναγερμος στις Ενοπλες Δυναμεις και οι στρατιωτες μας εχουν λαβει εντολες για υψιστη επιφυλακη;Μηπως νομιζετε οτι ολοι σε περιπτωση κρισης θα φυγουν στην Ελβετια ή οπου αλλου ή,ακομα χειροτερα,θα συνεργαστουν με τους εχθρους ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!Σταματηστε να παιζετε αυτο το θεατρο του παραλογου!Εδω ο κοσμος καιγεται κι εσεις...χτενιζεστε (ξερετε πού)!

***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ*** Αθήνα, 09 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση Τύπου για Διαγωνισμό Προμήθειας Υλικών

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα κ. Αλέκου Αλαβάνου, της 9ης Ιανουαρίου 2009, στη Βουλή, για τον υπ΄αριθμ. 48/2008 διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας ο οποίος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, για την προμήθεια υλικών συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, διευκρινίζει τα παρακάτω:

Τον Σεπτέμβριο του 2008, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο από δυνάμεις που συμμετέχουν εκτός Ελλάδος, σε Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης [(ΕΥΕ) - Ειρηνευτικές Αποστολές].

Τα υλικά αυτά, έχουν σχεδιασθεί προκειμένου να αδρανοποιούν – απωθούν προσωπικό, ανέρχονται σε 60 τεμάχια από κάθε είδος και αποτελούνται από μη βαλλιστική ασπίδα προστασίας προσώπου, μη βαλλιστική ασπίδα προστασία σώματος, κλομπ, πλαστικό ιμάντα προσδέσεως χειρών μίας χρήσεως και χειροβομβίδες ελαστικών σφαιριδίων, κρότου – λάμψης και ουσιών ελέγχου πλήθους.

Μετά την αποκτηθείσα εμπειρία από την συμμετοχή της χώρας μας σε ΕΥΕ, διαπιστώθηκε η ανάγκη όπως τα παραπάνω υλικά, να διατίθενται στις δυνάμεις που συμμετέχουν σε ΕΥΕ, έτσι ώστε αυτές να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία και αυτασφάλειά τους.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ


Για αλλη μια φορα γελοιοποιηθηκε η ροζ "αριστερα" και ο ανεκδιηγητος προεδρος της...να δουμε,θα πραξει τωρα τα αυτονοητα ζητωντας συγγνωμη;