6/9/08



Ευρωπαϊκή Τουρκία ή Τουρκική Ευρώπη;

Πόσο γνωρίζετε τί σημαίνει η Τουρκική ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Το 2015, 100 Τούρκοι ευρωβουλευτές θα βρίσκονται στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
, περισσότεροι από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.
Από το 2015 η Τουρκία θα καθορίζει το μέλλον της Ευρώπης.
Οι πρόσφατες εξελίξεις απέδειξαν ότι αυτοί που σήμερα κατευθύνουν το μέλλον της μεγάλης ευρωπαϊκής πατρίδας, είναι απόλυτα χειραγωγούμενοι και ότι το σενάριο αυτό, δεν είναι απλώς κινδυνολογία, αλλά θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Παράλληλα τα τουρκικά κόμματα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αυξάνουν σημαντικά τις έδρες τους στα τοπικά κρατικά κοινοβούλια με την υποστήριξη μάλιστα ολόκληρου του μουσουλμανικού πληθυσμού που έχει μεταναστεύσει και συνεχίζει να εισέρχεται στην Ευρώπη. Για όλα αυτά ζητήματα οφείλετε και εσείς, με ότι μέσα διαθέτετε να ενημερώσετε και τους γύρω σας και να εντείνετε την ενημερωτική μας καμπάνια ενάντια στην επερχόμενη Οθωμανική κατάκτηση της Ευρώπης.

10.01.2005


Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη

Ως Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες θεωρούμε δεδομένο ότι θα πρέπει να έχουμε λόγο στην λήψη αποφάσεων που έχουν να κάνουν με το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαιτέρως όσον αφορά ζητήματα που αφορούν άμεσα την χώρα μας και τον λαό μας.
Κατά τις πρόσφατες πολιτικές διαβουλεύσεις σχετικά με την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. αρκετά κράτη της Ευρώπης προέβησαν στην διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε οι κυβερνήσεις τους να λάβουν επίσημα γνώση της θέλησης του λαού τους, πριν προχωρήσουν στις οποιεσδήποτε αποφάσεις. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε ενέργειες και αποφάσεις χωρίς να ερωτηθεί ποτέ ο Ελληνικός λαός, ως όφειλε να πράξει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Υποστήριξε την Τουρκική υποψηφιότητα την στιγμή που σύσσωμη η κοινή γνώμη απαιτούσε την άσκηση βέτο για λόγους εθνικής ασφαλείας και σεβασμού των εθνικών μας δικαίων στην περίπτωση της Κύπρου.

Οι υπογράφοντες Έλληνες, δηλώνουμε ότι δεν συμφωνούμε στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπό οποιονδήποτε όρο και οποιαδήποτε συμφωνία και ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ενεργήσει έτσι ώστε να μην ικανοποιηθεί η Τουρκική υποψηφιότητα ένταξης καθώς και την διενέργεια δημοψηφίσματος και στην Ελλάδα για το ζήτημα αυτό, για τους παρακάτω λόγους:

Η θέση της Τουρκίας είναι στην Ασία και όχι στην Ευρώπη
Η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και δεν μπορεί να αποτελεί σε καμία περίπτωση μέρος της Ευρωπαϊκής οντότητας, ούτε πολιτισμικά, ούτε πληθυσμιακά, ούτε εδαφικά, ούτε και οικονομικά. Η ένταξή της στην Ε.Ε. θα είναι καταστροφική για τους Ευρωπαίους και τις χώρες τους τόσο οικονομικά, όσο και πολιτισμικά. Τουλάχιστον 70.000.000 Ασιάτες αναμένουν σήμερα την απελευθέρωση των συνόρων της Ευρώπης για να εισβάλουν και να κατακλείσουν τις Ευρωπαϊκές πατρίδες. Το πρώτο θύμα θα είναι η Ελλάδα όπου σε αυτή την περίπτωση θα μεταβληθεί κυριολεκτικά σε επαρχία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η Θράκη, το Αιγαίο και η Κύπρος ειδικότερα θα μετατραπούν σε ξένα εδάφη. Η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. θα είναι μία βόμβα στα θεμέλια της Ευρωπαϊκής υπόστασης, ολοκλήρωσης και ανεξαρτησίας.

Ένα κράτος - τρομοκράτης
Η Τουρκία σήμερα εξασκεί εκκαθαριστικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις σε ολόκληρους πληθυσμούς εντός των συνόρων της. Κούρδοι, Αρμένιοι, Πόντιοι και ₼ραβες δολοφονούνται με τον χειρότερο τρόπο ή σαπίζουν με βασανιστήρια στα περιβόητα «λευκά κελιά». Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εξόντωση των Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών κάτω από τις τουρκικές αγριότητες του 1955.
Στην Τουρκία δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και θρησκευτικών δικαιωμάτων ή πολιτικών φρονημάτων.
Οι Τούρκοι οργανώνουν σήμερα εξτρεμιστικές ομάδες μουσουλμάνων σε πολλές χώρες με σκοπό την αποσταθεροποίηση και την εξυπηρέτηση των επιθετικών πολιτικών τους. Οι «γκρίζοι λύκοι» στην Θράκη είναι μόνο η αρχή. Μέχρι σήμερα εντείνουν την επιθετική τους δραστηριότητα στο Αιγαίο και προκαλούν με θερμά επεισόδια και ασκήσεις συνεχώς.
Η Τουρκία την στιγμή που ζητά να ενταχθεί στην Ε.Ε. έχει εισβάλλει σε κράτος μέλος της, την Κύπρο και αρνείται να αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής, καθώς και να δώσει λύση στο ζήτημα των αγνοουμένων.
Σε κάθε περίπτωση η Τουρκία δεν έχει επιδείξει απολύτως καμία πράξη καλής θέλησης.

Το «μακρύ χέρι» της Αμερικανικής πολιτικής
Σήμερα οι Η.Π.Α. πιέζουν την Ε.Ε. να δεχτεί ως μέλος της την Τουρκία. Ο πολιτικο-στρατιωτικός άξονας Αμερικής - Τουρκίας - Ισραήλ είναι η δύναμη που εξτρεμιστικά απειλεί σήμερα την παγκόσμια ελευθερία. Η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. θα είναι ουσιαστικά η είσοδος της Αμερικής στην κοινότητά μας και θα είναι η καταδικαστική πράξη κάθε ελπίδας για μια ανεξάρτητη και αυτόνομη Ευρωπαϊκή δύναμη.
Για αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη.

Απο http://protovoulia.hostrocket.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: